Salat med varmrøget laks
Læs mere
Lokale øl fra Nibe bryghus
Læs mere
Previous slide
Next slide
Søg
Close this search box.

Jul & Nytår på Julins

JULJulins med lækker julebuffet, tapas eller julemiddag 

Højtid, samvær, god mad og drikke hører sammen. På Julins  tænker vi det samme, og derfor har vi lavet en række gode jule- og nytårstiltag.

  • Tapas Kr. 205,- (pr. pers.)

    Fredage og lørdage fra 17. november til 22. december
    Se hvad for nogle lækre ting der er på vores juletapas længere ned på siden.

  • Luksus Julebuffet Kr. 239,-

    Julebuffet kan bestilles alle fredage og lørdage fra og med 17. november til og med 22. december.
    (Skal bestilles minimum 2 dage før)

    SE HVAD VORES LUKSUS JULEBUFFET INDEHOLDER LIDT LÆNGERE NED PÅ SIDEN.

Disse dage er det øvrige menukort reduceret.

Alle fredage og lørdage fra 17. november frem til og med 22. december serverer vi en spændende 3-retters julemenu og vores lækre juleinspirerede tapas. Både i caféen og som To Go (3- retters julemenu kan ikke leveres som To Go)

Til juleaften kan man bestille vores lækre and med tilbehør til at tage med til juleaften.

Nytårsmenuen – et fyrværkeri for både ganen og øjnene. Vi har også komponeret en lækker tapas til nytårsaften.

Hertil har vi selvfølgelig de gode drikkevarer, der hører julen til. Mange forskellige juleøl, og et udvalg af snaps og gode vine.

Julins hjemmelavede Gløgg og æbleskiver serveres hver dag i caféen.

Ring eller skriv for at høre mere.

Julins Julemenuer

i caféen eller “To go”
  • Tre retters Julemenu Kr. 329,-

    - Salat med sprængt andelår og figensirup
    - Svinekæber med rösti, stegt savoykål og lakridsglace
    - Pandekager med appelsinkaramel og hasselnøddeis

  • Juletapas Kr. 205,- (pr. pers.)

    (fredage og lørdage fra 17. november til 22. december)
    Bagt laksemousse med krydderurter
    Wraps med reje – æggesalat
    Sandwich med fransk landpaté
    Cous Cous med rød pesto og små peberpølser
    Grønkålssalat med æble, tranebær og oksekødboller
    Sprængt andelår med rösti og peberrod
    Rødbedeflan med kalvesylte og sennepsmayo
    Saltmandler og oliven
    Rød Sønderhaven og Tomme de Savoie med romrosiner
    Mazarin med nougat og syltede kumquats
    To slags brød og gourmet smør

  • Luksus Julebuffet Kr. 239,-

    Ring os gerne hvis du har andre behov eller ønsker. Kan også leveres som To Go (bestilles senenest to dage inden)

    Christiansø sild med karrysalat
    Vesterhavs rødspættefilet med remoulade og citron
    Frikadeller med surt
    Stegt medister
    Grønkål og brunede kartofler
    Ribbensteg med sprød svær og rødkål
    Lun leverpostej med bacon og champignon
    2 slags brød samt smør
    Hjemmelavet ris à l´amande med kirsebærsauce

    Tilvalg til buffet:
    Varmrøget laks fra kildens Rygeri med dilddressing kr. 35.-
    Kryddersild med løg og kapers kr. 20,-
    Stuvet hvidkål med kanelsukker kr. 20.-
    Glaseret hamburgerryg med grov sennep kr. 30.- (min. 10 pers.)

Juleaften

Juleaftensdag

  • Vores lækre julemiddag kan bestilles som “To Go”, og skal afhentes mellem kl. 11:00 – 13:00.

    Julemiddagen er forberedt, og skal blot varmes – samt kartofler brunes – der hjemme inden servering.

    Julemiddag skal bestilles senest fredag den 16. december.

  • Julemiddagen består af følgende Kr. 245,-

    1/4 and
    Rødkål
    Hvide kartofler
    Kartofler til brunede kartofler
    Jacobs hjemmelavede andeflødesauce
    Chips
    Ris a la mande med kirsebærsauce

Nytårsmenu

Vores lækre menuer
  • Nytårsmenu 2023 Kr. 455,-

    3 luksus canapeer
    Kæmperejer
    Bresaola
    Lakserillette

    Torskekrebinet og bagt hummermousse
    fennikelcrudité og kold hummerfløde

    Bøf af kalvemørbrad
    med portvinsglace, Pommes Anna, stegte rosenkål, confiterede gulerødder og rødbedeflan

    ”Passionstrøffel”
    Passionssorbet i Callebaut chokolade med nøddeflorentiner

    Tilkøb:
    Snackpakke: Saltmandler, Oliven, Frøsnapper med pikantost Kr. 55.- pr. pers.

    10 g. Italiensk Prunier Caviar med blinis, rødløg og creme fraiche Kr. 225.- pr. pers.

  • Tapas til nytårsaften Kr. 255,- (pr .pers.)

    • Bagt jomfruhummer med hvidløgssmør
    • Røget torsk med grillede asparges
    • Stegt laks med sauce tatar
    • Kartoffelrösti med røget dyrekølle og artiskokcreme
    • Minitærte fransk brie, hyben og timian
    • Sliders med oksemørbrad, bøgehatte og trøffelcreme
    • Sandwich med anderillette og syltede rødløg
    • Jordskokkeflan med serranoskinke
    • Grønne oliven med mandler
    • Unika oste med romrosiner – ”Gnalling” og ”Krondild”
    • Hjemmelavede fyldte chokolader
    • 2 slags brød
    • Unika smør med Læsø sydesalt

Julehygge

  • Tuborg Julebryg – også kendt som sneøl Kr. 49,-

    40 cl fra fad

  • Nibe Bryghus – Rudolf Kr. 65,-

    Dobbeltbock julebryg der er undergæret, med god fylde og en flot dybrød farve på flaske – 6,5% vol 50 cl

  • Jacobsen – Golden naked Christmas ale Kr. 92,-

    Rødbrun dobbeltgæret ale på flaske – 7,5% vol 75 cl

  • Jacobsen Donker Winterale (flaske) Kr. 92,-

    Mørk og kastnjebrun på flaske – 8,9% vol 75 cl

  • Grimbergen Brassin de Noël (flaske) Kr. 92,-

    Klosterbrygget kobberbrunt juleøl på flaske – 6,5% vol 75 cl

  • Gløgg & Æbleskiver Kr. 85,-

    Hver eneste dag i december serverer vi gløgg og æbleskiver. Vi tror på gode traditioner og hjemmelavet mad, så vores æbleskiver er hjemmelavede og pandestegt, helt fra bunden.
    Det samme er vores hjemmelavede gløgg, som vi selv blander sammen.

    Æbleskiverne serveres med flormelis og marmelade. Prisen er for 3 æbleskiver med en kop gløgg (kan også købes enkeltvis)