Højtid, samvær, god mad og drikke hører sammen. På Julins tænker vi det samme, og derfor har vi lavet en række gode jule- og nytårstiltag.
Fredage og lørdage fra 17. november til 22. december
Se hvad for nogle lækre ting der er på vores juletapas længere ned på siden.
Julebuffet kan bestilles alle fredage og lørdage fra og med 17. november til og med 22. december.
(Skal bestilles minimum 2 dage før)
SE HVAD VORES LUKSUS JULEBUFFET INDEHOLDER LIDT LÆNGERE NED PÅ SIDEN.
Alle fredage og lørdage fra 17. november frem til og med 22. december serverer vi en spændende 3-retters julemenu og vores lækre juleinspirerede tapas. Både i caféen og som To Go (3- retters julemenu kan ikke leveres som To Go)
Til juleaften kan man bestille vores lækre and med tilbehør til at tage med til juleaften.
Nytårsmenuen – et fyrværkeri for både ganen og øjnene. Vi har også komponeret en lækker tapas til nytårsaften.
Hertil har vi selvfølgelig de gode drikkevarer, der hører julen til. Mange forskellige juleøl, og et udvalg af snaps og gode vine.
Julins hjemmelavede Gløgg og æbleskiver serveres hver dag i caféen.
Ring eller skriv for at høre mere.
- Salat med sprængt andelår og figensirup
- Svinekæber med rösti, stegt savoykål og lakridsglace
- Pandekager med appelsinkaramel og hasselnøddeis
(fredage og lørdage fra 17. november til 22. december)
Bagt laksemousse med krydderurter
Wraps med reje – æggesalat
Sandwich med fransk landpaté
Cous Cous med rød pesto og små peberpølser
Grønkålssalat med æble, tranebær og oksekødboller
Sprængt andelår med rösti og peberrod
Rødbedeflan med kalvesylte og sennepsmayo
Saltmandler og oliven
Rød Sønderhaven og Tomme de Savoie med romrosiner
Mazarin med nougat og syltede kumquats
To slags brød og gourmet smør
Ring os gerne hvis du har andre behov eller ønsker. Kan også leveres som To Go (bestilles senenest to dage inden)
Christiansø sild med karrysalat
Vesterhavs rødspættefilet med remoulade og citron
Frikadeller med surt
Stegt medister
Grønkål og brunede kartofler
Ribbensteg med sprød svær og rødkål
Lun leverpostej med bacon og champignon
2 slags brød samt smør
Hjemmelavet ris à l´amande med kirsebærsauce
Tilvalg til buffet:
Varmrøget laks fra kildens Rygeri med dilddressing kr. 35.-
Kryddersild med løg og kapers kr. 20,-
Stuvet hvidkål med kanelsukker kr. 20.-
Glaseret hamburgerryg med grov sennep kr. 30.- (min. 10 pers.)
Juleaftensdag
Vores lækre julemiddag kan bestilles som “To Go”, og skal afhentes mellem kl. 11:00 – 13:00.
Julemiddagen er forberedt, og skal blot varmes – samt kartofler brunes – der hjemme inden servering.
Julemiddag skal bestilles senest fredag den 16. december.
1/4 and
Rødkål
Hvide kartofler
Kartofler til brunede kartofler
Jacobs hjemmelavede andeflødesauce
Chips
Ris a la mande med kirsebærsauce
3 luksus canapeer
Kæmperejer
Bresaola
Lakserillette
Torskekrebinet og bagt hummermousse
fennikelcrudité og kold hummerfløde
Bøf af kalvemørbrad
med portvinsglace, Pommes Anna, stegte rosenkål, confiterede gulerødder
og rødbedeflan
”Passionstrøffel”
Passionssorbet i Callebaut chokolade med nøddeflorentiner
Tilkøb:
Snackpakke:
Saltmandler, Oliven, Frøsnapper med pikantost
Kr. 55.- pr. pers.
10 g. Italiensk Prunier Caviar med blinis, rødløg og creme fraiche
Kr. 225.- pr. pers.
• Bagt jomfruhummer med hvidløgssmør
• Røget torsk med grillede asparges
• Stegt laks med sauce tatar
• Kartoffelrösti med røget dyrekølle og artiskokcreme
• Minitærte fransk brie, hyben og timian
• Sliders med oksemørbrad, bøgehatte og trøffelcreme
• Sandwich med anderillette og syltede rødløg
• Jordskokkeflan med serranoskinke
• Grønne oliven med mandler
• Unika oste med romrosiner – ”Gnalling” og ”Krondild”
• Hjemmelavede fyldte chokolader
• 2 slags brød
• Unika smør med Læsø sydesalt
40 cl fra fad
Dobbeltbock julebryg der er undergæret, med god fylde og en flot dybrød farve på flaske – 6,5% vol 50 cl
Rødbrun dobbeltgæret ale på flaske – 7,5% vol 75 cl
Mørk og kastnjebrun på flaske – 8,9% vol 75 cl
Klosterbrygget kobberbrunt juleøl på flaske – 6,5% vol 75 cl
Hver eneste dag i december serverer vi gløgg og æbleskiver. Vi tror på gode traditioner og hjemmelavet mad, så vores æbleskiver er hjemmelavede og pandestegt, helt fra bunden.
Det samme er vores hjemmelavede gløgg, som vi selv blander sammen.
Æbleskiverne serveres med flormelis og marmelade.
Prisen er for 3 æbleskiver med en kop gløgg (kan også købes enkeltvis)
Copyright © 2022 Julins